Voorkom inbraak met goede gordijnen


Je zou het niet direct zeggen, maar gordijnen lenen zich uitstekend voor inbraakpreventie. Het is een goedkope manier (je hebt immers toch gordijnen nodig) en met de juiste soort zonwering zeer effectief. Door goede gordijnen voor je ramen te hangen kunnen inbrekers niet naar binnen kijken om te zien wat er te halen valt, zowel overdag als ’s nachts. Maar welk soort gordijn moet je dan kiezen als inbraakpreventie? De diverse soorten zonwering van M+N Projecten zijn hier allemaal geschikt voor. Lees gauw verder om er achter te komen welke soort zonwering geschikt is voor jouw situatie.

Misleid inbrekers met plisségordijnen

Plisségordijnen zijn heel erg in opkomst tegen inbraakpreventie. Naast het feit dat ze functioneel zijn en op ieder interieur afgestemd kunnen worden, werken ze perfect tegen inbrekers. Vaak worden plisségordijnen op ooghoogte gehangen. Van boven en van onder komt er dan nog ligt naar binnen, terwijl mensen vanaf buiten niet naar binnen kunnen kijken. Ideaal dus. ’s Nachts kun je zelfs vanaf buiten nog zien dat er binnen licht brandt, terwijl je niet kunt zien of iemand echt aanwezig is.

Rolgordijnen als inbraakpreventie

Rolgordijnen als inbraakpreventie zijn een prima keus. We zien vandaag de dag dat deze dan ook vaak worden aangeschaft. Vooral de lichtdoorlatende rolgordijnen zijn zeer populair. Mensen vinden het fijn als er overdag nog licht naar binnen kan schijnen. Je kunt echter bij lichtdoorlatende rolgordijnen niet van buiten naar binnen kijken, wat dit gordijntype geschikt maakt als inbraakpreventie.

Voordelen jaloezieën

Ook voor de mensen die nog van jaloezieën houden bestaan er geschikte soorten als inbraakpreventie. Jaloezieën werken erg eenvoudig, je kunt ze immers kantelen en kunt met het licht spelen dat naar binnenvalt. ’s Avonds kun je ze zo afstellen dat men niet meer naar binnen kan kijken. Perfect af te stemmen dus!

Previous Post
Next Post