Verhuizen naar Deventer? Maak het jezelf gemakkelijk

Ga je binnenkort verhuizen naar Deventer of ben je voor een woning aan het kijken? Dan kom je voor een hoop vragen te staan. Wat is aanbod bijvoorbeeld? Waar kun je je laten adviseren over hypotheken? En hoe zit het met verhuisbedrijven in de regio? Ontdek hier alles wat je moet regelen.

Het woningaanbod in Deventer

Na een jarenlange daling in het woningaanbod, is eind 2018 een keerpunt ontstaan en stijgt het aanbod weer licht. Op dit moment staan er zo’n 350 woningen te koop, 17 procent meer dan een jaar geleden. Toch is er nog steeds sprake van een beperkt woningaanbod. Het gebrek aan nieuwbouwwoningen heeft invloed op de prijs. Per vierkante meter woonruimte betaal je in Deventer nu € 2.200,-. Een stijging van 13 procent ten opzichte van 2018. Binnen het beperkte woningaanbod is slechts  8,4 procent geschikt voor starters op de woningmarkt.

Hypotheekadvies in Deventer

Hoewel je vrij bent om hypotheekadvies in te winnen waar je wilt, kiezen veel mensen toch voor een adviseur in de buurt. Die kent de omgeving en de markt immer het best. Een hypotheekadviseur in Deventer kan je alles vertellen over verschillende wijken, het type woning en hij neemt jouw financiële situatie onder de loep om passend advies te kunnen geven.

Verhuizen naar Deventer, welk verhuisbedrijf?

Moet je behoorlijk wat kilometers maken om te verhuizen naar Deventer? Dan is een vakkundig verhuisbedrijf verstandig. Veel mensen denken dat verhuizen met een professioneel verhuisbedrijf per definitie een dure aangelegenheid is, maar dat valt reuze mee. Zeker als je je bedenkt wat er allemaal mis kan gaan als je geen verhuisbedrijf inzet. Er zijn diverse bedrijven die zich specialiseren in lange afstanden en je verhuizing compleet uit handen nemen, zodat jij je kunt focussen op andere belangrijke zaken.

Previous Post
Next Post