Graffiti Workshop in Nederland en het Buitenland

Vandaag de dag is het stigma op graffiti eraf, graffiti is hip en het wordt gezien als kunst. Zo zijn er zelf museums over street-art! Wil je zelf leren om graffiti kunstwerken te maken? De graffiti workshop van graffitinetwerk.nl leert jou alles over graffiti spuiten. Bij de workshop staat creativiteit en daarnaast ook teambuilding centraal.

Graffiti workshop

De graffiti workshop is te boeken als creatief bedrijfsuitje of teambuilding activiteit. De gehele graffiti workshop kan dan ook op locatie verzorgd worden. Zo geeft Graffitinetwerk.nl ook workshops op locatie in steden als Berlijn, London en Stockholm, in sommige gevallen zijn andere locaties ook mogelijk in overleg.

Het programma van de graffiti workshop begint met uitleg over het gebruik van de materialen en hoe hier veilig mee omgesprongen kan worden. Vervolgens wordt de basistechnieken aangeleerd en ga je samen met het team brainstormen over het concept wat verwerkt gaat worden in het kunstwerk. Het ultieme moment om te testen of jouw team goed kan samenwerken. Na afloop van de workshop wordt er per team geëvalueerd op de samenwerking en hoe het team tot de creatie is gekomen.

Muur Schilderingen

Ook is graffiti commercieel inzetbaar. Zo kan een sfeerloos bedrijfspand omgetoverd worden tot een waar kunstwerk. Zo wordt er een echte eyecatcher gecreëerd voor de bezoekers van het bedrijfspand. De bezoekers zijn wellicht zo erg onder de indruk van het kunstwerk dat een foto van het bedrijfspand op bijvoorbeeld social media wordt gedeeld. Dit kan ervoor zorgen dat bekendheid van jouw bedrijf een flinke boost krijgen!

Daarnaast kunnen de graffiti schilderingen ook gebruikt worden om graffiti-overlast juist tegen te gaan. De ervaring leert dat het laten maken van een professionele anti-graffiti muurschildering vaak financieel voordeliger is dan het laten onderhouden van de muur om ongewenste graffiti te bestrijden.

 

 

 

Previous Post
Next Post