Een zieke baby in huis? Koop SAB Simplex!

Heeft je baby darmkrampjes dan is het aan te raden om SAB Simplex te gebruiken. Het is een effectief Duits middel en je kunt het gelijk vanaf de geboorte bij je baby toepassen. Dit speciale middel bestaat uit vloeistof in een handig flesje. Je kunt de druppels vloeistof in een flesje doen, in het hapje of op de tong. SAB Simplex is niet alleen te gebruiken bij kleine baby’s, maar ook volwassen en jongeren met last van darmklachten. 

 

Darmkrampen bij baby’s

Darmkrampen of buikkrampen komen vaak voor bij kleine baby’s. Deze krampen zijn een samentrekking van de spieren in de darmwand. Het kan voor heel veel ongemak zorgen. De krampen ontstaan met name tijdens of na het voeden. Een darmkramp is te herkennen bij je baby als hij of zij veel huilt, onrustig is, overstrekken of bij winderigheid. Daarnaast kunt darmkrampen ontstaan als de baby te gulzig drinkt. Met gulzig drinken komt er lucht mee, wat krampen kan veroorzaken. Ook kunnen darmkrampen ontstaan doordat het stelsel van de maagdarm nog niet volledig ontwikkeld is. De maagdarm van je baby kan dan namelijk nog moeite hebben met het verteren van de melk. Is je baby vier maanden oud dan zullen de darmen goed ontwikkeld zijn en worden de krampen meestal minder.

 

Hoe gaat SAB Simplex precies in z’n werk?

In SAB Simplex bevindt zich de stof simeticon. Deze speciale stof zorgt dat hele kleine gasbellen zich samenvoegen tot hele grote gasbellen. De luchtbellen kunnen zodoende het lichaampje van de baby beter verlaten. Dat gebeurt via een windje of boertje. Dit zorgt dat er minder gasvorming ontstaat en daardoor minder buikkrampjes. Naast dat er in SAB Simplex de stof simeticon te vinden is vind je er ook conserveermiddelen en verdikkingsmiddelen. Daarnaast zorgen de frambozenaroma en zoetstoffen voor een prettige smaak.

 

Is het verstandig om SAB Simplex te gebruiken bij je baby?

Het is niet wetenschappelijk bewezen dat SAB Simpel daadwerkelijk werkt bij baby’s met darmkrampjes. Een groot onderzoek is immers nog nooit gedaan. Veel ouders gegeven aan dat dit middel werkt tegen krampjes. Heb je als ouder van alles geprobeerd om krampjes tegen te gaan bij je baby, dan kun je SAB Simplex veilig gebruiken. Je hoeft geen zorgen te hebben of bang te zijn dat het middel schadelijk is voor je baby. De prijs van SAB Simplex is tussen de 8 en 10 euro.

Previous Post
Next Post