Een skelter kopen voor jouw jonge kind

Wilde wij het vroeger niet allemaal: skelteren door de wijk? Het is altijd leuk om met je vriendjes of vriendinnetjes door de wijk te crossen en de straten onveilig te maken. Daarnaast kun je met skelteren wedstrijdjes doen en beleef je er een hoop plezier mee. Schaf een skelter voor je kind aan om ze dezelfde plezier te laten beleven. Dat kan met een skelter voor een 4 jarige, maar er zijn genoeg andere skelter te koop op de Nederlandse markt. Een korte toelichting van de beste skelters te koop.

 

De Berg Skelter Junior Buddy Case IH
Wil je dat je kind extra opvalt ga dan voor deze Berg Skelter Junior Buddy Case IH. De skelter heeft een hele stoere uitstraling en extra mooie kleuren. De skelter heeft speciale banden zodat je extra hard kunt crossen en daarnaast bevat de skelter een hele comfortabele stoel. Daarnaast stuurt het heel makkelijk en soepel en het stuur blijft niet vasthangen. Je kunt deze Berg skelter mee laten groeien met je kind, omdat het een verstelbare stuur en verstelbare zitting heeft. De skelter is voor kinderen tussen de drie en acht jaar en heeft een totaal gewicht van 18 kilo. Door de stevige banden kan je snelheid maken en ze gaan niet snel leeg.

 

De Berg Buzzy Fiat 500

Dit Berg Buzzy model heeft een geweldig design en mooie wielen. Daarnaast heeft deze Berg Buddy skelter een fijn stuur en trapt het ook nog eens heel gemakkelijk. Je kunt met de skelter vooruit en achteruit gaan en de skelter heeft een lange levensduur. Dat komt omdat de skelter een heel stevig frame heeft. Ook heeft het hele mooie kleuren waar je direct mee in de wijk opvalt. De skelter bevat een verstelbaar stuur en verstelbaar zitje zodat je de skelter kunt mee laten groeien met je kind. 

 

De vidaXL skelter

De skelter van vidaXL bevat een afgesloten kettingkast. Doordat de kettingkast is afgesloten kan er geen rommel zoals takjes en bladeren tussenkomen, heel ideaal. Daarnaast heeft deze skelter hele goede banden zodat je heel makkelijk en snel kunt rijden en heel glad over de weg gaat. De kleuren zijn heel kinderlijk en daardoor heel uitnodigend om op te crossen. Deze skelter van vidaXL is niet voor kinderen onder de drie jaar en het is sowieso aan te raden om je kind de laat crossen met de skelter alleen in de wijk en niet in het verkeer.

 

De Skelter Cargo

Deze skelter van Cargo heeft een heel fijn, leuk en interessant ontwerp. Het heeft namelijk een wagentje achter waar je kinder spulletjes in mee kan nemen. Zoals veel andere skelters heeft de Skelter Cargo twee trappers, vier wielen en een handrem. Het meest bijzondere aan deze skelter is dat het heel flexibel stuurt.

Previous Post
Next Post