De leukste wijken van Den Bosch

Het in Noord-Brabant gelegen Den Bosch staat bekend als een van de meest bourgondische steden van ons land. Een prima plek om te wonen, vooral als je van lekker eten en drinken en gezelligheid houdt! Natuurlijk heb je ook hier, net als in elk andere stad, rustige en drukke wijken, groene wijken en wijken met veel horeca. Het is maar net waar je zelf de voorkeur aan geeft! Om je alvast wat inspiratie te geven hebben wij de leukste wijken van Den Bosch voor je op een rijtje gezet.

Den Bosch Centrum

Het centrum van Den Bosch heeft schitterende historische panden, een groot winkelaanbod en niet te vergeten talloze restaurantjes, cafés en terrasjes. Wil je niets liever dan jezelf onderdompelen in gezelligheid, dan zal dit voor jou een van de leukste wijken van Den Bosch zijn.

Den Bosch West

Den Bosch West is een van de meest centraal gelegen wijken van de stad. Vanuit deze wijk ben je met de auto binnen vijf minuten in de binnenstad, maar ook bij het station en de snelweg. Je zit hier ook op een steenworp afstand van Maaspoort, het meer industriële deel van Den Bosch, waar veel mensen werken.

Engelen

Engelen, gelegen aan het grote Engelermeer, is een relatief rustige, groene wijk waar het mooi wonen is. Ongeveer een derde van de wijk bestaat uit oude woningen, tweederde is na 1990 gebouwd. Een prima wijk voor gezinnen met jonge kinderen.

Den Bosch Zuid-Oost

Een huis kopen in Den Bosch betekent niet per definitie dat je midden in een stedelijke buurt moet gaan wonen. Den Bosch Zuid-Oost is een ideale wijk voor wie graag in een rustige omgeving wil wonen. Je zit hier namelijk in de Oosterplas, een groen recreatiegebied waar je lekker kunt wandelen.

Tot slot

Den Bosch biedt werkelijk voor ieder wat wils! Ben je serieus op huizenjacht in deze veelzijdige stad, schakel dan sowieso een hypotheekadviseur Den Bosch in. Op die manier weet je zeker dat je straks een passende hypotheek hebt met de laagste maandlasten én de meest gunstige voorwaarden!

Previous Post
Next Post