Nieuwe deuren nodig? Hier een paar opties

Als je van plan bent om nieuwe deuren in het huis te nemen, moet je wel kijken wat een juiste deur is voor de ruimtes. In elke ruimte past weer een ander soort deur. In dit artikel lees je welke deur je het best bij bepaalde ruimtes kunt plaatsen.

Taatsdeur

De taatsdeur staat eigenlijk in elke ruimte goed. Wanneer je ook van plan bent om de bad- en slaapkamerdeur te vervangen, kies daar dan voor een taatsdeur. Een taatsdeur plaatsen is voor die ruimte de beste optie. Een bad- en slaapkamerdeur is vaak niet groot genoeg voor een schuifdeur. Door een speciaal taatsscharnier is de taatsdeur zowel naar buiten als naar binnen open te slaan. Verder zijn stalen taatsdeuren erg modern en past bijna in elk interieur. Ook zijn stalen staatsdeuren heel sterk en ze gaan lang mee.

Schuifdeur

Dan heb je nog de bekende variant: de schuifdeur! Een schuifdeur is ideaal voor als je een inbouwkast of inloopkast in de slaapkamer hebt. Als je toch bezit van een brede ingang naar de badkamer dan is een schuifdeur daar ook perfect voor. Het grote voordeel van een schuifdeur is dan het geen extra ruimte in beslag neemt, dat doet een taatsdeur wel. Doordat je geen extra ruimte in beslag neemt, kun je alle ruimte in de kamer volledig benutten. Je kan de schuifdeuren op maat laten maken.

Stalen deur

Een stalen deur is op dit moment heel erg hip. Het is een moderne deur die bij elk interieur past. Ze zijn heel sterk, brandveilig en inbraak werend. Een stalen deur staat heel mooi tussen de woonkamer en de keuken, dit komt doordat er glas in zit en je dus nog wel naar de andere ruimte kunt kijken. Een klein nadeel is wel dat glas heel kwetsbaar is.

Previous Post
Next Post