Genieten op een camping aan zee

Wil je dit jaar je vakantie doorbrengen op een camping aan zee? Kies dan voor de luxe en comfort van Strand49. Onze camping bevindt zich op een steenworp afstand van het Noordzeestrand en grenst aan de duinen van de Sint Maartenszee. Hierdoor biedt onze camping je niet alleen de mogelijkheid om in stijl te kamperen, maar geniet je ook van beschutting en privacy die door de duinen gecreëerd wordt.

Comfort en luxe op een camping aan zee


Een vakantie op de camping van Strand49 biedt je alles wat je wenst tijdens jouw strandvakantie. Heerlijk uitwaaien tijdens een prachtige strandwandeling of met de wind door de haren de omgeving met de fiets verkennen, het kan allemaal. Na een dag te hebben genoten van de mooie omgeving, kun je optimaal tot rust komen bij onze luxe camping. Onze standplaatsen bieden jou namelijk een kampeerlocatie met comfort. Zo heb je ruim 100 vierkante meter tot je beschikking en is jouw standplaats uitgerust met een comfortabele privé badkamer. Hierdoor ervaar je alle luxe van thuis, terwijl je toch aan het kamperen bent op een prachtige locatie aan zee.

Een vakantie voor het hele gezin


Onze camping biedt vertier voor het hele gezin. Zo kunnen de kinderen zichzelf uitleven op de speeltuinen op onze camping, terwijl jij samen met je partner aan het relaxen bent op je eigen comfortabele standplaats. Ook is onze camping gelegen nabij het Noordzeestrand, dit betekent dat wanneer je kinderen bijvoorbeeld bezig zijn met het bouwen van een heus zandkasteel, dat jij heerlijk op het strand kunt liggen zonnebaden. Onze camping aan zee biedt dus alle ingrediënten om met het hele gezin optimaal te genieten van een perfecte strandvakantie.

Reserveer direct jouw standplaats


Zie jij jouw vakantie op Camping Strand49 al helemaal voor je? Zorg er dan voor dat jij verzekerd bent van een standplaats op onze camping en reserveer vandaag nog jouw plekje bij Strand49. Wanneer je jouw reservering overigens plaatst, brengen wij hiervoor geen kosten in rekening.  Dit betekent dat jij kosteloos jouw plekje op onze camping vastlegt. Zorg er dus voor dat jouw vakantie onvergetelijk wordt en reserveer direct.

Previous Post
Next Post