4 tips voor het huren van een opslagruimte

Herken je dat? Dat je thuis of op werk je spullen aan het opruimen bent, je alles netjes ordent en dat je er achter komt dat je te veel ruimte nodig hebt om het op te slaan. Om je ruimte een stuk leger en opgeruimder te maken is het aan te raden om een opslagruimte te huren, bijvoorbeeld  in Arnhem. Maar waar moet je rekening houden bij het huren van opslagruimte? Hieronder lees je 4 tips!

1.)  Hoeveel opslagruimte heb je eigenlijk nodig?

Uiteraard moet de ruimte wel voldoende zijn om je spullen in op te slaan. Je loopt anders het risico dat je spullen beschadigd raken als je alles in de ruimte probeert te krijgen. Op internet vind je handige calculators, waardoor je snel weet hoeveel vierkante meters je daadwerkelijk nodig hebt.

2.)  Is een inboedelverzekering wat voor jou?

Om het zekere voor het onzekere te nemen is het wellicht een idee om een inboedelverzekering af te sluiten. Een inboedelverzekering dekt vaak de spullen bij bijvoorbeeld brand, inbraak en waterschade. Ook wordt de schade gedekt bij een poging tot inbraak. Hou er wel rekening mee dat het uit te keren bedrag vaak lager is dan de waarde van de spullen.

3.)  Vergelijk en kies de goedkoopste opslagruimte

Het is altijd raadzaam om minstens 3 offertes te vergelijken voordat je er één kiest. Vaak zijn de opslagruimtes buiten de Randstad, zoals in Arnhem en Nijmegen, een stuk goedkoper.

4.)  Stel zelf je eisen op

Stel tot slot ook je wensenlijst op. Wat vind jij belangrijk? Zo moet de temperatuur van de opslagruimte goed zijn, is het handig dat je spullen overdekt zijn opgeslagen en moet je er gemakkelijk bij kunnen. Zo kan je nog lang van je spullen genieten!

Previous Post
Next Post