Zakelijke boodschappen bestellen bij een online supermarkt

Onder consumenten wordt het steeds gebruikelijker en ook steeds makkelijker om producten online te bestellen bij een online supermarkt. Dit geldt ook voor de dagelijkse boodschappen. In Nederland is er een ruim aanbod van supermarkten die de producten die jij van dag tot dag gebruikt bij je thuis te laten bezorgen. Maar hoe zit dit voor bedrijven en wat zijn de voordelen hiervan?

Zakelijk boodschappen doen

Ook voor bedrijven is het tegenwoordig mogelijk om de boodschappen online te bestellen. Denk bijvoorbeeld niet alleen aan boodschappen voor op het kantoor, maar ook voor zorginstellingen zoals kinderdagverblijven of ouderenzorg. Hierdoor hoef je als ondernemer niet meer zelf de deur uit om naar bijvoorbeeld de Makro, Sligro of Hanos te gaan voor dit soort inkopen. Het bestellen van boodschappen online is niet alleen snel en gemakkelijk, maar biedt ook nog andere voordelen voor bedrijven. 

Voordelen van online supermarkten voor bedrijven

Wanneer je je zakelijke boodschappen online bestelt begin je vaak met het aanmaken van een account. Hierdoor is het in de toekomst gemakkelijker om nogmaals te bestellen. Je krijgt online een overzicht van boodschappen, prijzen en wekelijkse acties. Door deze transparantie kun je ook gemakkelijk onderlinge aanbieders met elkaar vergelijken. Online aanbieders hebben vaak een breed assortiment en sommigen hebben zelfs een uitgebreid zakelijk assortiment. Daarnaast streven veel online supermarkten ernaar om het online shoppen voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zoekfunctie, waardoor je niet meer allerlei paden hoeft af te struinen, het makkelijk opnieuw bestellen van dezelfde boodschappen, een overzicht met jouw favoriete producten of opties met producten die mogelijk bij jouw bestelling passen. Wanneer je iets bent vergeten kun je het gemakkelijk nog even nabestellen. Boven een bepaald bedrag bieden de meeste online supermarkten vaak gratis verzending. Je hoeft niet meer zelf met de boodschappen te sjouwen, het wordt tot aan de deur bezorgd. Sommige aanbieders gaan zelfs een stapje verder en bezorgen het tot in de kantine. Je kiest zelf een bezorg moment dat jou uitkomt. Daarnaast kan je ervoor kiezen om direct te betalen, of gemakkelijk achteraf betalen via automatische incasso of op rekening. Bij bepaalde aanbieders kan je er zelfs voor kiezen om bijvoorbeeld één keer per maand een factuur te ontvangen.

Previous Post
Next Post