Nieuwe scooter kopen in Amsterdam


Een scooters is dé manier om eenvoudig van A naar B te reizen én er nog eens stijlvol uit te zien. Klinkt als de perfecte combinatie, toch?! Jammer genoeg is het niet voor iedereen mogelijk om een scooter te kopen, vanwege het aankoopbedrag. Gelukkig kan je bij Voordeelscooters ook een Vespa leasen! Wij leggen je er alles over uit. 

Waarom een Vespa leasen?

Wil jij steeds met de nieuwste scooter rond rijden? Dan is een Vespa leasen iets voor jou! Sta nooit meer voor schut met een oude scooter, maar rijdt binnenkort rond met de nieuwste Vespa! Door een Vespa te leasen, hoef je de scooter dus niet in een keer af te betalen. En dat scheelt in de portemonnee! Je betaalt een kleiner maandelijks bedrag voor je scooter. Zo behoudt je dus ook je spaargeld op de bank.
Met een vast maandbedrag weet je dus precies waar je aan toe bent. En dat wilt iedereen toch? Tanken is het enige wat je dus zelf hoeft te doen. En dat is zo gedaan! Je hoeft niet meer te wachten, want je kunt gelijk gebruik maken van je scooter. Niet alleen je scooter kan je via een maandelijks bedrag afbetalen, maar ook alle extra’s. Denk aan een windscherm, achterdrager, sierbeugels en nog veel meer Vespa accessoires. Nice!

Nieuwste scooter in Amsterdam kopen?

Ben je alweer uitgekeken op je oude Vespa? Of is er een nieuw model Vespa op de markt gekomen? Natuurlijk wil jij die als eerste rijden. En dat kan! Door een Vespa te leasen kan je op elk moment je oude Vespa inruilen voor de nieuwste. Je hoeft dus niet meer eerst je oude scooter te verkopen waar een hoop tijd en moeite in gaat zitten. Je ruilt je scooter snel en gemakkelijk in voor een nieuw exemplaar!
Wil jij graag op de hoogte blijven over de nieuwste trends en modellen Vespa’s? Door een Vespa te leasen word je op de hoogte gehouden over de nieuwste modellen op de markt. Genoeg redenen dus om een Vespa te rijden. Wie weet rijd jij binnenkort ook rond op de nieuwste Vespa!
Bij Voordeelscooters vindt je scooters van o.a. Vespa, Piaggio Zip en Senzo. Een scooter Amsterdam bestel je eenvoudig online en ze komen ‘m ook nog bij je thuisbrengen, hoe chill is dat?! Je mag ‘m ook ophalen in een vestiging in Rotterdam of Dordt, als je dat liever hebt. Dan kan je direct terugrijden met je gloednieuwe scooter!

Previous Post
Next Post