De zomer hitte uithouden met een lekker ijsje

Is het alweer zomer? Dan is het tijd voor een heerlijk ijsje. Is het pas lente? Ach, waarom ook niet? – een ijsje mag best. Herfst of winter? Kan jou het schelen, haal gewoon een heerlijk ijsje in huis. Goed en heerlijk ijs is van alle tijden en alle seizoenen. Sommige ijsjes worden meer gegeten in de zomer, andere ijsjes zijn uitermate geschikt voor in de winter. Want hoe sluit je nu een Kerstdiner nu beter af dan met een stevige coupe roomijs met vruchten als laatste gang? Laten we het eerst eens over de zomer hebben: de zomer behoort toe aan Häagen Dazs.

Het verhaal van Häagen Dazs
De merknaam Häagen Dazs ligt misschien wat minder lekker in de mond dan Ben & Jerry’s of Ola, maar het ijs doet zeker niet onder voor zijn concurrenten. In tegendeel, Häagen Dazs heeft een unieke rijkdom aan smaak. Bovendien is het een merk dat al ruim 60 jaar meegaat en nog steeds grote populariteit geniet onder ijsliefhebber. Häagen-Dazs is opgericht door Reuben Mattus. Zijn missie: het produceren van het beste ijs in de wereld. Dit doet hij aan de hand van de meest hoogwaardige ingrediënten, die zorgvuldig geselecteerd worden op smaak.

IJs als ervaring
Hoe wilde Reuben Mattus zijn ijs hebben? Zijdezacht en romig, dat was het uitgangspunt. Zijn ijs is roomijs van de bovenste plank: gemaakt van de beste room en verrijkt met de lekkerste smaken. Häagen-Dazs begon ijs te produceren met drie eenvoudige smaken: de klassiekers vanille, chocolade en koffie. Pas na zes jaren van uitgebreid testen werd het eerste aardbeienijs op de markt gebracht. Perfectie bereiken kost tijd en half goed is niet goed.

Wat is Häagen Dazs ijs precies?
Bij Häagen Dazs geen simpele waterijsjes, maar alleen ijs van 100% zuivere room en melk. Om smaak toe te voegen worden zorgvuldig geselecteerde ingrediënten toegevoegd. Het streven is altijd zorgen voor een unieke, fluweelachtige textuur. Häagen Dasz ijs is gemaakt om te ervaren, niet om snel hap voor hap naar binnen te werken. Kortom: kwaliteit boven kwantiteit.

Jouw zomer vol ijs
Wil je jouw zomerijsje in een bakje of een hoorntje? Hoe je het ook aanpakt, zorg dat je ijs van hoog niveau aankoopt – ijs waar je blij van wordt. Bij een warme en bloedhete dag hoort iets verfrissends en koels, met een explosieve en rijke smaak. Maar doe niet te lang over je fluweelzachte ijsje, want voor je het weet is hij gesmolten en zit je met de gebakken peren.

Previous Post
Next Post