Wonen in Rotterdam? Dit moet je weten!

Rotterdam is een van de grootste en populairste steden van Nederland. Het is super modern en de ideale locatie als je in een stad wilt wonen waar vrijwel alles in de buurt is. Het gaat de afgelopen jaren weer ontzettend goed met de woningmarkt en dit werkt in het nadeel van de betaalbaarheid als je een woning wilt huren. Een woning huren in Rotterdam gaat niet zonder slag of stoot er zijn ontzettend veel mensen die in Rotterdam willen wonen. Lukt het jou toch om een woning te bemachtigen in Rotterdam dan lees je in dit artikel een aantal nuttige tips.

Shoppen

Rotterdam is een geweldige stad om in te shoppen. Rotterdam heeft 2 enorm grote winkelcentra waar je heerlijk kunt shoppen. De meeste bekende merken zijn er te vinden en het is over het algemeen minder druk dan de winkelstraten van Amsterdam. Bij Lijnbaan kan je heerlijks shoppen zonder dat je iedereen in de weg loopt.

Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp is al jaren een enorme trekpleister voor de toeristen rondom Rotterdam. Het park is vrij uniek ingedeeld in verschillende zones. Arctica, Zuid-Amerika, Noord-Amerika, Azië, Europa, Afrika en Oceanië. Buiten dat het een uniek en leuk park is om te bezoeken kan je zelfs een kijkje achter de schermen nemen als je dat leuk vindt.

Haven

Rotterdam staat er bekend om dat zij de grootste haven van Nederland heeft. Jaarlijks komen en gaan er voor honderden miljoenen aan goederen in en uit de haven. De haven is zo’n groot succes dat het maar liefst werk biedt voor 280.000 mensen! Het is ontzettend leuk om als buitenstaander eens een keer een kijkje te nemen.

Architectuur

Het is ontzettend leuk om door de stad te lopen en gewoon eens goed om je heen te kijken. Er zijn ontzettend veel mooie gebouwen die heel apart maar mooi gebouwd zijn door beroemde architecten.

Previous Post
Next Post