Prachtige kantoorruimtes huren bij Nova Building

In Utrecht, meer bepaald aan de Churchillaan vinden we het Nova Building terug. Dit statige gebouw beschikt over een hoogte van zomaar even 70 meter en kenmerkt zich door een uitstekende duurzaamheid. Het gebouw werd dan ook volledig gemoderniseerd om tegemoet te kunnen komen aan de eisen en verwachtingen van hedendaagse bedrijven. Nova Building werd tijdens de renovatiewerken ook sterk energiebesparender gemaakt waardoor het op moment van schrijven beschikt over het energielabel B. Het pand beschikt bovendien over een connectie op stadsverwarming en heeft topkoeling. In dit multi-tenant kantoorpand zijn verschillende kantoorruimtes te huur die een niet aflatende indruk zullen weten te maken.

De bereikbaarheid van het Nova Building kantoorgebouw

Uiteraard speelt ook de bereikbaarheid van een kantoorgebouw een niet onbelangrijke rol. Utrecht staat algemeen bekend als een dynamische, centraal in Nederland gelegen stad welke over directe verbindingen beschikt met andere grote Nederlandse steden. Het Nova Building beschikt over een uitstekende bereikbaarheid. Dit betekent dat u zowel met de fiets als met het openbaar vervoer het kantoorgebouw ‘Piet van Dommelenhuis’ prima kunt bereiken. Ook de bus- en sneltram haltes onderhouden prima verbindingen met deze locatie. De haltes zijn dan ook terug te vinden vlak voor de deur van het kantoorgebouw.

Parkeren zonder zorgen

Eveneens belangrijk om rekening mee te houden bij het uitzoeken van een geschikte locatie voor uw kantoorruimte zijn het aantal parkeerplaatsen die al dan niet beschikbaar zijn. Ook daar hoeft u zich bij het Nova Building geen zorgen om te maken. Het gebouw beschikt immers over een aangrenzende parkeergarage. Bovendien zijn er ook op het buiten gelegen parkeerterrein een grote hoeveelheid aan plaatsen beschikbaar. De uitstekende parkeermogelijkheden zijn niet alleen een meerwaarde voor de gebruikers van het kantoor, maar ook voor haar bezoekers. Voor elektrische auto’s zijn bovendien ook verschillende oplaadpunten aanwezig.

Beschikbare archiefruimtes

Tot slot is het ook altijd interessant om te weten dat het Nova Building op de negentiende verdieping over archiefruimtes beschikt. Deze archiefruimtes beschikken over een grootte van 25 tot 200 vierkante meter. Ook dit is ongetwijfeld een belangrijk pluspunt waar u als kantoorhouder in het Nova Building van kunt genieten.

Extra troeven van het Nova Building kantoorgebouw

Inmiddels mag het wel duidelijk zijn dat het kantoorgebouw van Nova Building zich kenmerkt door een groot aantal sterke troeven. Bovenstaande is echter nog niet alles. Indien u een kantoorruimte van Nova Building huurt zult u immers kunnen vaststellen dat er ook nog heel wat andere pluspunten aanwezig zijn, namelijk:

  • Er is beveiliging in het gebouw aanwezig van maandag tot en met zaterdag;
  • Het gebouw is voor huurders van een kantoorruimte de klok rond toegankelijk;
  • In het kantoorgebouw van Nova Building is altijd een huismeester aanwezig;
  • Dagelijkse boodschappen doen is eenvoudig in de buurt mogelijk;
  • Het beschikt over een grote fietsenstalling welke is terug te vinden op het souterrain;

Indien u een kantoorruimte wenst te huren voor uw bedrijf spreekt het voor zich dat u zult willen zoeken naar een locatie waar u gedurende enige tijd kunt blijven. Omwille van deze reden is het steeds van belang om goed rekening te houden met de faciliteiten en de locatie van het kantoorgebouw. Hoe dan ook mag het duidelijk zijn dat de kantoorruimtes van Nova Building voor huurders heel wat interessants in petto hebben!

Previous Post
Next Post