Overzicht regio

Vind hier alle berichten uit elke regio!

 

Waar ondernemers die een hypotheek willen afsluiten op moeten letten

Het afsluiten van een hypotheek kan lastig zijn. Je kunt geen loonstrookje laten zien. Bovendien heb je als ondernemer doorgaans geen stabiel inkomen. het kan daarom lastig zijn om aan te tonen dat je over voldoende inkomen beschikt om ook in de toekomst aan je financiële verplichtingen te voldoen. Stel je besluit om een hypotheek aan te vragen bij Hypotheekadvies Almere. Dan volgen hier enkele tips die de kans dat je aanvraag voor een hypotheek wordt goedgekeurd doen toenemen:

  • Wil je de hypotheek verstrekker overtuigen dat je in staat bent om ook in de toekomst aan je financiële verplichtingen te voldoen? Dan laat je de hypotheek verstrekker niet alleen de gevraagde cijfers zien. Je ondersteunt je aanvraag door duidelijk te maken welk product je maakt of welke dienst je verleent, en hoe je denkt dat het bedrijf zich in de toekomst zal ontwikkelen.
  • Ben je nog pas enkele jaren ondernemer? Probeer aan te tonen dat er een stijgende lijn zit in je prognose voor je inkomen in de komende jaren. Hypotheekverstrekkers zijn dan eerder geneigd om je aanvraag voor een hypotheek goed te keuren.
  • Heb je spaargeld? Dan kun je overwegen om ook zelf geld in te brengen, want hypotheekverstrekkers zijn dan zullen je aanvraag voor een hypotheek dan sneller goedkeuren.

De ondernemer en de kosten van het afsluiten van een hypotheek

Uiteraard zijn er kosten verbonden aan het afsluiten van een hypotheek. Waar moet je dan als ondernemer op letten?

  • Sommige hypotheekverstrekkers zien ondernemers als een hoger risico dan mensen die in loondienst zijn. Daarom kunnen de kosten voor het afsluiten van een hypotheek voor ondernemers hoger zijn dan voor mensen die in loondienst zijn.
  • Het feit dat sommige hypotheekverstrekkers ondernemers en als een hoger risico kan tot gevolg hebben dat een ondernemers een hogere hypotheek rente betalen dan mensen die in loondienst zijn.

Weet je wat een hypotheekadviseur voor je kan doen?

Ben je een ondernemer die een hypotheek nodig heeft Dan wil je natuurlijk geholpen worden door een betrouwbare en deskundige hypotheekadviseur. Daarom heb je gekozen voor Hypotheekadvies Almere. Wat kan een hypotheekadviseur van Hypotheekadvies Almere voor je doen? Uiteraard geeft hij je een persoonlijk advies bij het afsluiten van een hypotheek. Om een goed persoonlijk advies te kunnen geven, heeft hij nauwkeurig bekeken welke hypotheek, gelet op rente en voorwaarden, het beste past bij jouw situatie. Bovendien bemiddelt hij tussen jou en de hypotheekverstrekker. Een goede hypotheekadviseur zorgt er ook voor dat het hele aanvraagproces van een hypotheek van begin tot einde soepel verloopt.

 

Als starter een huis kopen in Deventer

Als starter een huis kopen in Deventer

Een geschikte woning vinden is niet eenvoudig, zeker als starter op de woningmarkt kan het behoorlijk lastig zijn. De huurprijzen blijven maar stijgen en door de krapte op de woningmarkt is een betaalbare koopwoning vinden ook lastig. Als starter een huis kopen in Deventer? We helpen je opweg!

Hypotheekadvies in Apeldoorn, zo begin je!

Hypotheekadvies in Apeldoorn

Hoewel je wat hypotheekadvies betreft vrij bent om je landelijk te oriënteren, kiezen de meeste mensen toch voor een expert uit de regio. Maar hoe selecteer je de beste adviseur bij jou in de buurt? We helpen je opweg aan de hand van een klant die op zoek is naar hypotheekadvies in Apeldoorn. 

De leukste uitjes in Haarlem

De leukste uitjes in Haarlem

Toerist in eigen land spelen? Dan is Haarlem een bestemming die je zeker niet moet overslaan. De rijke historie, bourgondische sfeer en het hoogwaardige culturele aanbod maken een dagje Haarlem een uitje om niet snel te vergeten. Geen idee waar je moet beginnen? We hebben 5 uitjes in Haarlem voor je op een rij gezet.

 

Navigate