Overzicht regio

Vind hier alle berichten uit elke regio!

 

Mobiliteit in uw eigen regio

Mobiliteit

Het is mogelijk dat u de laatste tijd het gevoel heeft dat u minder mobiel wordt. Lange wandelingen maken gaat moeizamer of een kleine boodschap bij de supermarkt om de hoek lukt niet meer. Het gevolg is dat men meer thuis blijft en uitstapjes uitstelt. Dit kan mogelijk van invloed zijn uw sociale en dagelijkse leven. Wilt u toch in uw eigen regio op pad? Wellicht is de aanschaf van een scootmobiel een optie. Een scootmobiel geeft u de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt. Er zijn scootmobielen in vele soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. In onderstaande artikel maken wij u wegwijs in de vele keuzes.

Korte of lange afstanden

De reden om een scootmobiel aan te aanschaffen kan zeer uiteenlopen. De meest gebruikte scootmobiel is een variant die geschikt is om langere ritten af te leggen en die comfortabel zit. Daarom is het belangrijk om te bedenken waarvoor u uw scootmobiel wilt gebruiken. Wilt u het gebruiken voor uitstapjes en om langere afstanden af te leggen? Of wilt u juist uw scootmobiel meer binnenhuis gebruiken? Wanneer u een scootmobiel wilt voor langere afstanden is het belangrijk om op de accuduur van een scootmobiel te letten. De accuduur voor scootmobielen binnenshuis is minder belangrijk, daar is de wenbaarheid juist van belang. Deze type scootmobielen hebben vaak drie wielen, zodat u gemakkelijk door uw huis kan manoeuvreren.

Nieuw, tweedehands of huren

Bent u er nog niet helemaal over uit of u een scootmobiel wilt aanschaffen? Dan kunt u ook kijken naar een tweedehandse scootmobiel. Bij veel bedrijven zijn er scootmobielen verkrijgbaar die er zo goed als nieuw uitzien en in een nette staat verkeren. Een tweedehands exemplaar is vaak minder prijzig in de aanschaf. Zeker als u nog in de uitprobeerfase zit is dit een uitkomst. Heeft u tijdelijk een scootmobiel nodig? Het is mogelijk om een scootmobiel te huren voor een korte als een lange periodes. Daarnaast is tijdelijk huren ook een oplossing om er achter te komen of een scootmobiel voor uw mobiliteit een oplossing is.

Opvouwbare scootmobiel

Een opvouwbare scootmobiel kunt u, zoals de naam al doet vermoeden, inklappen. Hierdoor zijn ze vervoerbaar en passen ze gemakkelijk in een auto, vliegtuig of trein. Daarom is dit model is speciaal geschikt voor gemak en reizen.

Kortom, een scootmobiel biedt vele mogelijkheden als u minder mobiel bent. Het is de ideale uitkomst om activiteiten te ondernemen of vrienden te bezoeken in uw regio.

Populariteit autobezit daalt in Nederland

Aan het begin van de eeuw was het bezitten van een auto erg populair ni Nederland. Je kocht een huis en het plaatje was compleet met een auto. Dit stond voor vrijheid, status en volwassenheid. Echter valt er tegenwoordig een andere trend te zien: het percentage aantal Rijvaardigheidsbewijzen dat jaarlijks wordt uitgegeven is nog steeds even hoog, echter koopt men minder auto’s. Vooral in verstedelijkte gebieden zijn minder mensen in het bezit van een auto. Alternatief vervoer zoals het openbare vervoer, fietsen en scooters wordt steeds meer gebruikt. Toch zijn sommige bestemmingen eenvoudiger of alleen met de auto te bereiken. Dan is het aan te raden om goedkoop een auto te huren. Dit is beter voor het milieu en je portemonnee.

Duurzaamheid

Wist je dat driekwart van alle autoritjes bestaan uit korte ritjes zoals naar de supermarkt? Wanneer je geen auto hebt, doet men degelijke ritjes via alternatief vervoer zoals met de fiets. Als je een auto hebt ben je ook sneller geneigd om die te gebruiken. Vervolgens huur je alleen een auto wanneer alternatief vervoer geen optie is door bijvoorbeeld de afstand. Naast dat dit goed is voor het milieu, los je hiermee ook het fileprobleem in Nederland op. Files zullen verminderen en zelfs verdwijnen wanneer ten minste 7% van de autobezitters hun auto niet meer dagelijks gebruikt.

Prijsvoordelig

Naast dat het duurzaam is om geen auto te bezitten, heb je er zelf ook profijt van in je portemonnee. Het is een behoorlijke investering om een auto maandelijks voor de deur te hebben. Allereerst is het vaak een grote investering om een auto aan te schaffen. Zelfs als je een tweedehandse auto koopt. Dit is een eenmalige investering, maar dan ben je er nog niet. Het zijn vaak de maandelijkse kosten die het bezitten van een auto zo duur maakt. Denk hierbij aan verzekeringen, belastingen en parkeervergunning. Tevens wordt door gebruik je auto minder waard, waardoor er afschrijfkosten bij komen. Kortom, als je een auto niet dagelijks gebruikt, is het een enorme kostenpost. Het is dan voordeliger om een auto te huren voor een dag of een weekend.

Het huidige aantal auto’s neemt wereldwijd nog helemaal niet af. Echter is deze trend in Nederland al wel zichtbaar. Helemaal zonder auto hoeft niet, want je kunt eenvoudig en vaak relatief goedkoop een auto huren. Dit heeft voordelen voor zowel het milieu als voor je portemonnee.

 

Genieten op een camping aan zee

Vakantie

Wil je dit jaar je vakantie doorbrengen op een camping aan zee? Kies dan voor de luxe en comfort van Strand49. Onze camping bevindt zich op een steenworp afstand van het Noordzeestrand en grenst aan de duinen van de Sint Maartenszee. Hierdoor biedt onze camping je niet alleen de mogelijkheid om in stijl te kamperen, maar geniet je ook van beschutting en privacy die door de duinen gecreëerd wordt.

Comfort en luxe op een camping aan zee


Een vakantie op de camping van Strand49 biedt je alles wat je wenst tijdens jouw strandvakantie. Heerlijk uitwaaien tijdens een prachtige strandwandeling of met de wind door de haren de omgeving met de fiets verkennen, het kan allemaal. Na een dag te hebben genoten van de mooie omgeving, kun je optimaal tot rust komen bij onze luxe camping. Onze standplaatsen bieden jou namelijk een kampeerlocatie met comfort. Zo heb je ruim 100 vierkante meter tot je beschikking en is jouw standplaats uitgerust met een comfortabele privé badkamer. Hierdoor ervaar je alle luxe van thuis, terwijl je toch aan het kamperen bent op een prachtige locatie aan zee.

Een vakantie voor het hele gezin


Onze camping biedt vertier voor het hele gezin. Zo kunnen de kinderen zichzelf uitleven op de speeltuinen op onze camping, terwijl jij samen met je partner aan het relaxen bent op je eigen comfortabele standplaats. Ook is onze camping gelegen nabij het Noordzeestrand, dit betekent dat wanneer je kinderen bijvoorbeeld bezig zijn met het bouwen van een heus zandkasteel, dat jij heerlijk op het strand kunt liggen zonnebaden. Onze camping aan zee biedt dus alle ingrediënten om met het hele gezin optimaal te genieten van een perfecte strandvakantie.

Reserveer direct jouw standplaats


Zie jij jouw vakantie op Camping Strand49 al helemaal voor je? Zorg er dan voor dat jij verzekerd bent van een standplaats op onze camping en reserveer vandaag nog jouw plekje bij Strand49. Wanneer je jouw reservering overigens plaatst, brengen wij hiervoor geen kosten in rekening.  Dit betekent dat jij kosteloos jouw plekje op onze camping vastlegt. Zorg er dus voor dat jouw vakantie onvergetelijk wordt en reserveer direct.

Waarom een makelaar inhuren bij de verkoop van je huis?

Deventer Ijssel

Een makelaar inschakelen kost geld. Veel mensen die hun huis willen verkopen, kiezen er daarom voor om zelf de rol van makelaar op zich te nemen. Maar is dat wel een goed idee? Wij hebben 7 redenen op een rijtje gezet waarom een makelaar inschakelen bij de verkoop van je huis verstandig is.

#1. Een makelaar kent de lokale woningmarkt als zijn broekzak

Elke regio is anders. Een huis verkopen op de Veluwe vraagt om een heel andere benadering dan een huis verkopen in hartje Amsterdam. In Deventer heb je ook weer met een heel specifieke markt te maken. Een makelaar Deventer heeft een uitstekend inzicht van de lokale woningmarkt en weet precies hoe hij de verkoop van jouw huis moet aanpakken.

#2. Een makelaar heeft een uitgebreid netwerk

Een makelaar beschikt over een groot netwerk van mensen die op zoek zijn naar een koopwoning in jouw regio. Hij kan direct contact leggen met geïnteresseerden, waardoor jij meer kans hebt om je huis (snel) te verkopen.

#3. Je kunt tijdrovende bezichtigingen aan je makelaar uitbesteden

Als je je huis wilt verkopen, dan zullen potentiële kopers je woning willen bezichtigen. Als je erin slaagt om je huis al na één bezichtiging voor een goede prijs te verkopen, dan is dat natuurlijk fantastisch. Maar meestal is dat niet het geval en zul je meerdere bezichtigingen moeten plannen. Nog afgezien van het feit dat de meeste mensen het niet prettig vinden dat er onbekenden door hun huis lopen, kosten bezichtigingen een hoop tijd. Tijd die jij liever besteedt aan je werk, je gezin of je nieuwe woning. Door een makelaar in te huren kun je de bezichtigingen uit handen geven en met een gerust hart je eigen ding doen.

#4. Een makelaar zorgt voor een objectieve blik

Jij bent emotioneel betrokken bij je woning. Een makelaar is dat niet. Hij zorgt ervoor dat je geen belangrijke zaken over het hoofd ziet. Als je huis al een tijdje te koop staat en er wordt eindelijk een bod gedaan, ben jij misschien geneigd om meteen akkoord te gaan. Een makelaar houdt je met beide benen op de grond en kan beoordelen of dat wel verstandig is.

#5. Een makelaar kan namens jou onderhandelen

Ja, een makelaar inhuren kost geld. Maar als jij alles zelf wilt regelen en je krijgt te weinig geld voor je huis, dan kost dat je nog veel meer. Wanneer er eenmaal een serieuze koper is, moet er over de prijs onderhandeld worden. Dat is voor de meeste verkopers niet gemakkelijk. Onderhandelingen vragen om sterke argumenten, een heldere blik en een koel hoofd. Voor je makelaar is onderhandelen dagelijkse kost. Hij kan ervoor zorgen dat jij een goede prijs krijgt voor je huis. Een goede makelaar verdient zichzelf wel terug!

#6. Een makelaar bespaart je een hoop stress

Er komt een hele hoop kijken bij de verkoop van je huis. Taxaties, koopcontracten, overdrachten, hypotheekzaken… Een makelaar kan jou ontzorgen door een groot deel van de werkzaamheden en het papierwerk uit handen te nemen. En dat kan je een hoop stress besparen!

#7. Een makelaar kan je ook begeleiden bij de aankoop van je nieuwe woning

Een makelaar kan je niet alleen helpen bij de verkoop van je oude woning, maar ook bij de aankoop van een nieuw huis. Een makelaar kent de regio en het aanbod en kan je woningen laten zien die misschien nog niet eens officieel te koop staan. Een nieuwe woning kopen is heel spannend en gaat gepaard met een hoop onzekerheden. Is dit echt het huis dat je wilt? Is de vraagprijs wel eerlijk? Hoe weet je of er geen verborgen gebreken zijn? Een makelaar blijft altijd objectief en kan je van deskundig advies voorzien. Zo kun je een weloverwogen beslissing nemen.

 

 

Navigate